Kökschef

Restaurang Visborg AB bedriver catering, lunchservering samt konferensverksamhet på Visborgsområdet i Visby. Vi serverar och levererar mat till alla tillfällen, från tidig morgon till sen kväll, alla dagar i veckan, året runt. Vi är idag 8 medarbetare och servar kunder som tex Försvarsmakten och Kriminalvården. I vår restaurang serverar vi lunchgäster måndag till fredag och i närområdet finns förutom Region Gotland ett antal olika myndigheter och privata företag.  Restaurangen kan i dag ta upp till 500 sittande gäster och vi har även lokaler anpassade för större möten och konferenser.

Är du en Kökschef som älskar att laga mat?
I så fall är du kanske den vi söker till vår restaurang.

Sök jobbet direkt




Vi söker dig: som är engagerad och alltid sätter gästen och dina medarbetare i fokus.

Du känner dig bekväm i rollen både som ledare och kock. Du är glad, positiv och en flexibel person som har viljan att förbättra och förändra.

Vi söker dig med ett affärsmässigt och ekonomiskt tankesätt och är van att jobba på alla positioner i en restaurang. Du är duktig med kundrelationer och trivs i rollen som säljare. För att nå dina mål jobbar du aktivt med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

Vi vill att du har:

  • minst fem års erfarenhet som kock
  • Du är erfaren, noggrann och värdesätter att laga mat från grunden.
  • känsla för att utveckla långsiktiga relationer
  • vana från kvalitetsarbete
  • erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom restaurang
  • erfarenhet av resultat-/budgetansvar
  • dokumenterad kunskap om mat och dryck

Som person är du en erfaren ledare och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person som bearbetar och vårdar det lokala nätverket långsiktigt. Du har ett stort intresse för mat och dryck.

Arbetstid: Heltid, dagtid med 6 månaders provanställning. Med möjlighet till sommarsemester 2019.

Frågor om tjänsten besvaras av våra rekryteringskonsulter Sören Lorentzon eller Jan Lager på telefon 0498-20 17 80. Ansökan senast 2019-01-27.