Vi söker nu en Driftansvarig till vår restaurang på Visby golfklubb!

Gotland har under lång tid varit ett favoritresmål för många svenskar, och även för allt fler utländska besökare. De senaste åren har människors resvanor ändrats, man har gjort fler resor per år men stannat kortare tid på varje plats. Pandemin som lamslog Sverige och världen 2020 och 2021 har ändrat det beteendet. Under ett års tid avstod människor helt från att resa, för att under 2021 så smått börja röra sig igen, till en början i närområdet där ordet ”hemester” har sett dagens ljus. Besökarnas resebeteenden har förändrats under pandemin och man stannar nu längre tid på sin destination.

Visby Golfklubb och Kronholmen är en av Sveriges mest attraktiva golfbanor och en viktig reseanledning till Gotland.

Banan är rankad som nummer 1 i Sverige sedan år 2020 och antalet spelade rundor har, på de båda banorna, sedan 2016 ökat med 46 procent. Ekonomin har under samma period varit mycket god och omsättningen har ökat från 21 miljoner kronor till 42 miljoner kronor. Den goda ekonomin är en förutsättning för, och ett resultat av, att vi ständigt förbättrar oss, utvecklas och arbetar hållbart mot vår vision – Den bästa golfen, på det bästa gräset, i den bästa miljön.

Sök jobbet direkt




    Vi söker nu en Driftansvarig till vår restaurang på Visby golfklubb!

    Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

    Din roll blir att ansvara för den dagliga driften och våra medarbetare i vår restaurang samt fungera som ställföreträdare och backup till restaurangchefen. Du ansvarar bl.a. för planering och veckomöten, vår servicenivå och bemötande, beställningar/inköp samt är dryckesansvarig. Du kommer vara delaktig i hur vi kommunicerar med våra gäster på vår hemsida, sociala medier mm.

    Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från servicebranschen och gärna då från en ansvarsroll. Har du tidigare erfarenhet från restaurang så är det meriterande.

    Som person är du kund- och serviceinriktad, idérik, positivt lagd och gillar att hålla ordning och reda. Du gillar att utveckla och förbättra, att se nya möjligheter och är inte rädd för att pröva nya idéer i syfte att utveckla vår restaurangverksamhet. Du är inte rädd för att själv ”hugga i” där det behövs!

    Välkommen med din ansökan senast den 8 januari 2023!

    Frågor om jobbet besvaras av våra rekryteringskonsulter Sören Lorentzon eller Jan Lager på telefon 0498-20 17 80.

    Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan!